Club foto1 compressed

Spanje 14-2-20 tm 23-2-20
Wederom zijn wij naar Benidorm geweest met OWC Oldenzaal. Henk te Selle en Hendrik van Prooije en Rob Hilgenberg.

Bij aankomst in Benidorm was het weer licht mistig wat komt door de hoge temperatuur van het middellandse zeewater. Maar wij fietsen toch in de bergen waar de lucht strak blauw was. Vanaf maandag was de mist overal geheel verdwenen. Heerlijk in februari al fietsen in zomer tenue. Jammer genoeg mochten wij niet het nieuwe tenue al aan. Dit was door onze voorzitter ten strengste verboden. Na wederom de voor ons bekende bergen te hebben op gefietst hebben wij ook nieuwe wegen en bergen gevonden. Het is elke keer weer leuk om iets nieuws er bij toe te kunnen voegen.

Met ons drieën fietsten pa en zoon Sleiderink en Joost Kemna mee, zodat we een groepje hadden van 6. Er is altijd een groepje te vinden waarin je kan fietsen qua niveau. Na het ontbijt om 09:30uur vertrek richting diverse beklimmingen. S ’middags zorgen dat we voor 14:30uur terug waren voor de middag lunch. Dan rap douchen en een biertje drinken bij het buiten zwembad of bij de Belg (kroeggie). In de zon bij het zwembad was het al gauw 21° tot 24°graden. S ’avond rond 19:30uur eten en nadien of Benidorm in of entertainment bij het hotel.

Uiteindelijk hebben we 495 km gefietst met 8700 hoogtemeters. Zaterdag 22 was de terugreis. Alles in rap tempo ingepakt en na enkele uren later reden we Spanje uit richting huis. Al met al een geslaagde hoogtestage en vakantie week.